Romana

Cuvant de Bun Venit

     

Ümit Öz                                                                      Osman Aytekin

umitoz@orizont.org                                                   osmanaytekin@orizont.org


Stimați Elevi, Părinți și Profesori!

Primul Sunet înseamnă un nou început, speranțe și noi puteri.

Procesul de învățămînt necesită o armonie între cele trei elemente importante- Elevi, Profesori și Părinți.

Sunt ferm convins că, profesorii și părinții sunt gata să acorde atenția, dragostea și căldura sufletească atât de necesară elevilor în procesul de instruire pentru viitor.

Dragii mei elevi, vă îndemn să învățați nu atât pentru școală, cât și pentru viață. Noi profesorii vă suntem alături, sîntem prietenii cei mari la care puteți apela de ori câte ori aveți nevoie.

Dragi elevi, în școală aflați lucruri noi , vă lărgiți orizontul , dobândiți noi deprinderi , învățați să învățați , să descoperiți lumea din jurul nostru, dar și să descoperiți ceea ce vă doriți de la viață. Dar mai ales, cum le puteți obține.

Școala la care studiați este una de elită. De-a lungul timpului liceul nostru a câștigat un loc de frunte atît la nivel national cât și internațional.

Mulțumim  profesorilor pentru Profesionalism, Devotament și  Efortul depus pe calea creșterii oameniilor culți, educați și bine pregătiți .

Mulțumim și părinților de încrederea și de contribuția lor de valoare în procesul educațional . Efortul lor de a  fi alaturi de cadrele didactice este mereu apreciat și bine venit.

Vă urez tuturor un nou an de școlar plin de performanțe remarcabile, mult succes și sănătate.

 

Directorul IPÎ Liceul Teoretic ,,Orizont”, Ciocana